Onderneming HOESCH

Hoge kwaliteitsgerichtheid

 

Bijzondere en veelzijdige competentie op het gebied van badkamer en wellness 'made in Germany': de gerenommeerde fabrikant van baden uit Düren, met hoofdkantoor in Kreuzau, behoort tot de pioniers op het gebied van wellness in de sanitairbranche. Niet alleen in Duitsland: HOESCH is wereldwijd een Premium-aanbieder in het hoogwaardige design- en wellnesssegment.

 

Hohe Hoge designcompetentie

 

De producten worden vervaardigd uit eersteklas sanitairacryl. Dit uitzonderlijk goed te verwerken hightechmateriaal heeft totaal nieuwe mogelijkheden gecreëerd op het gebied van vormgeving en kleurgebruik. Het is huidvriendelijk en tegelijkertijd duurzaam, waardoor de creativiteit van de designer wordt uitgedaagd om met conventies te spelen en de klanten steeds weer met nieuwe creaties te verrassen.

Groot productassortiment

 

Voor Hoesch is wellness meer dan een moderne levensstijl: een gezond leven is gebaseerd op de balans tussen lichaam, ziel en geest. Het productenspectrum wordt continu uitgebreid met nieuwe modellen en praktische badaccessoires. Het assortiment reikt van compacte basisoplossingen tot aan exclusieve luxevarianten.

Met ergonomische badkuipen, multifunctionele douchecabines en stoombaden en krachtige whirl- en stoomsystemen tilt Hoesch wellness naar een hoger plan.

Onderscheidingen die wij hebben gekregen